DESPRE NOI


Cu o experiență de 18 ani

Dorim să le mulțumim celor care ne-au ales, pentru că au înțeles importanța unei radiografii dentare de calitate. Munca noastră vizează două publicuri țintă: medici și pacienți, care au apreciat de-a lungul timpului calitatea și inovația în domeniul radiologiei dentare oferite de Centrele de radiologie DDI, concepte cheie pentru succesul unui tratament dentar reușit.

Specialiști în
radiologie dentară

Ne bucurăm de încrederea medicilor și a pacienților din Iași, Botoșani și Bacău. Prin respectarea standardelor de calitate promise clienților noștri, Laboratoarele DDI X-Ray Diagnostic reușesc să se poziționeze ca lider de piață și ca un partener de încredere pentru cabinetele stomatologice din zona Moldovei. Precizia și claritatea radiografiilor noastre sunt prioritatea numărul 1 în relația cu cei care ne trec pragul.

0
Centre în România
0
Colaboratori
+ 0
Pacienți mulțumiți!

Ne recomandă
tehnologii de ultimă generaţie

OP 3D PRO – CBCT CU PROGRAM PANORAMIC SI OPTIONAL CU BRAT CEFALOMETRIC

KAVO

Aparatul KaVo OP 3D PRO este vârful de gamă al producătorului ce are o tradiție de legendă de peste 50 de ani. Folosește tehnologii 2D și 3D, acoperind astfel toate nevoile clienților. Platforma modernă 3-în-1 prin noul design și versabilitate, setează un nou standard de vârf când vine vorba de imagistică maxilo-facială.

X-MIND DC APARAT ROENTGEN INTRAORAL

Acteon

X-MIND® DC este dotat cu un generator Toshiba DG-073B-DC, prevazut cu anod dublu din tungsten (intensitate de 4mA si 8mA), si care genereaza o tensiune constanta de 60kV sau 70kV.
Noul generator X-MIND® DC functioneaza la frecvente inalte si potential constant, avand ca rezultat, emisia de radiatii X de inalta calitate.

TESTIMONIALS

Ce spun clienții noștri!

 • Colaborez foarte bine cu centrul de radiologie, imaginile şi cbct -ul sunt clare, de calitate şi datorită aplicaţiilor online am acces facil la ele. De asemenea, am beneficiat de suport tehnic  legat de utilizarea softului pt cbct de fiecare dată când am avut nevoie. Recomand!
  Brânzan Răzvan
  Medic stomatolog
 • Am ales să colaborez cu centrul de radiologie DDI datorită aparaturii moderne de care dispun. Un alt factor important este implicarea personalului specializat, care mereu dă dovadă de profesionalism şi seriozitate.
  Chirap Ionuţ
  Medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala
 • Alexandru M.

  Sunt mulţumit de calitatea serviciilor centrului de radiologie, de faptul că efectuează radiografii utilizând doze minime de radiaţii ce sunt în beneficiul pacientului.

  Alexandru M.
  Medic stomatolog
 • Raluca Cruceanu

  De fiecare data când am fost la  centrul DDI pentru o radiografie, m-a uimit profesionalismul cu care sunt trataţi pacienţii ce au nevoie de investigaţii radiologice,

  Raluca Cruceanu
 • Mădălina B

  Centrele DDI oferă o gamă complexă de investigaţii punând accent pe calitate, oferită de aparatura modernă, folosită de un personal calificat.

  Mădălina B
 • Raluca

  În lumea “creatorilor de zâmbete” partenerul ideal e cel ce te ajută să redai zâmbete cu ajutorul zâmbetului.

  Raluca
  O pacientă mulţumită
 • Medic Rezident

  Personalul calificat al centrelor DDI a demonstrat că serviciile profesionale de radiologie şi imagistică medicală necesare medicinei dentare pot fi oferite pacienţilor şi medicilor însoţite de un zâmbet rar întâlnit.

  Medic Rezident
 • Baciu Ioana

  Profesionalismul cere profesionalism. DDI -un centru de radiologie şi imagistică ce pune la dispozitie o gamă completă de investigaţii necesare tuturor ramurilor medicinei dentare; o echipă ce găseşte mereu soluţionarea celor mai exigente necesităţi precum elaborarea CBCT-urilor pentru M-Guide sau pentru intervenţii chirurgicale.

  Baciu Ioana
  Medic Stomatolog
 • Zărnescu Anca

  Fiind un medic atent la detalii, sunt riguroasă în momentul în care îmi aleg colaboratorii. Datorită aparaturii moderne, personalului calificat şi a pachetului complet de investigaţii imagistice oferite de clinicile DDI, garantez că investigaţiile efectuate de ei aduc un plus de informaţii necesare în conturarea planului terapeutic aplicat pacientului.

  Zărnescu Anca
  Medic stomatolog
 • Panainte C.

  DDI – “Colegul” de încredere care mereu ştie să se adapteze nevoilor medicului colaborator, indiferent de specializarea acestuia şi care oferă pacientului un serviciu medical de înaltă calitate însoţit de liniştea celor mai mici doze de iradiere posibil aplicabile.

  Panainte C.
  Medic Stomatolog

Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare.

X